Go Back   Serif Software Forums > Design and Publishing > PagePlus

Notices

PagePlus Questions about using PagePlus for desktop publishing

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 15th March 2010, 10:04 PM   #1
skoch
New Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 4
skoch is on a distinguished road
Default help......

...
have finally learned how to create drawings using page plus...now trying to use it to make simple symbols for a webpage..or website...the graphic looks great in page plus but exporting it to any file extension..it turns all jaggy....and looks awful....can anyone help..
thank you
skoch is offline  
Old 15th March 2010, 10:24 PM   #2
mjh
The one and only mjh
 
mjh's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Michigan USA
Posts: 74,753
mjh has nothing more to prove (nirvana)mjh has nothing more to prove (nirvana)mjh has nothing more to prove (nirvana)mjh has nothing more to prove (nirvana)mjh has nothing more to prove (nirvana)mjh has nothing more to prove (nirvana)mjh has nothing more to prove (nirvana)
Default Re: help......

Hi

Welcome to the Serif forums. Please include what you need help with in the subject line.

If it's text that is the issue, Highlight the text > Tools > Convert to Curves > Tools > Convert to Picture. I think you will find that this resolves a lot of the problem.

And, I find that creating web stuff in PP I make it 50 to 100% larger. Then, Export as Pictrure and import again into PP and Export to my required finished size on the web page.
__________________
---------------
T9900, 8 GB RAM, 512 vidram, WIN 7 Ult 64-bit - Chrome
mjh is offline  
Old 16th March 2010, 12:05 AM   #3
skoch
New Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 4
skoch is on a distinguished road
Default Re: help with jaggy .gif images

thank you for your response..will try that...
skoch is offline  
Old 16th March 2010, 12:14 AM   #4
skoch
New Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 4
skoch is on a distinguished road
Default Re: help......

hi mjh....
u wouldnt happen to have skype.....with screen sharing...this whole thing is so frustrating..
but thank you for your help...
c ya
skoch is offline  
Old 16th March 2010, 12:40 AM   #5
mjh
The one and only mjh
 
mjh's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Michigan USA
Posts: 74,753
mjh has nothing more to prove (nirvana)mjh has nothing more to prove (nirvana)mjh has nothing more to prove (nirvana)mjh has nothing more to prove (nirvana)mjh has nothing more to prove (nirvana)mjh has nothing more to prove (nirvana)mjh has nothing more to prove (nirvana)
Default Re: help......

Quote:
Originally Posted by skoch View Post
hi mjh....
u wouldnt happen to have skype.....with screen sharing...this whole thing is so frustrating..
but thank you for your help...
c ya

Yes, I do have Skype and use TeamViewer for remote assistance.........

BUT

my primary system is down and I took out to hard drive to save my data now being uploaded to my host.

So, sorry to say although I would like to help you, I cannot do that tonight, but maybe someone else can.
__________________
---------------
T9900, 8 GB RAM, 512 vidram, WIN 7 Ult 64-bit - Chrome
mjh is offline  
Old 16th March 2010, 03:09 AM   #6
skoch
New Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 4
skoch is on a distinguished road
Default Re: help......

thank you
will still try your first remedy....
sorry to hear about your hard drive...
sk
skoch is offline  
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 12:29 AM.