Go Back   Serif Software Forums > Photos and Movies > PhotoPlus

Notices

PhotoPlus Questions about using PhotoPlus for photo editing

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 6th May 2012, 09:10 AM   #1
restorian
Regular Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 380
restorian is on a distinguished road
Default extract tool

Hi Folks, was wondering if it is still possible to obtain photoplus x3. It has an "extract" tool which my photoplus x5 doesnt seem to have and I would find it very useful
restorian is offline   Reply With Quote
Old 6th May 2012, 09:21 AM   #2
AlfredP
Guru
 
AlfredP's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Scotland, UK
Posts: 26,147
AlfredP has a reputation approching nirvanaAlfredP has a reputation approching nirvanaAlfredP has a reputation approching nirvanaAlfredP has a reputation approching nirvanaAlfredP has a reputation approching nirvanaAlfredP has a reputation approching nirvana
Default Re: extract tool

Quote:
Originally Posted by restorian View Post
Hi Folks, was wondering if it is still possible to obtain photoplus x3. It has an "extract" tool which my photoplus x5 doesnt seem to have and I would find it very useful
Have you tried the Cutout Studio in X5? Having used both, I can tell you that it produces good results much more easily than the old Extract Tool.

Edit: You may well find that PhotoPlus 10 is still available via the link in this thread.

Alfred
__________________
Windows 7® Home Premium SP1 64-bit; Intel® Core™ i5-480M 2.6GHz; 6GB DDR3 RAM; Intel® HD Graphics
La perfection est atteinte non quand il ne reste rien à ajouter, mais quand il ne reste rien à enlever.
(Perfection is achieved, not when there is nothing left to add, but when there is nothing left to take away.)
- Antoine de Saint-Exupéry (1900-1944)
AlfredP is offline   Reply With Quote
Old 6th May 2012, 01:53 PM   #3
restorian
Regular Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 380
restorian is on a distinguished road
Default Re: extract tool

Quote:
Originally Posted by AlfredP View Post
Have you tried the Cutout Studio in X5? Having used both, I can tell you that it produces good results much more easily than the old Extract Tool.

Edit: You may well find that PhotoPlus 10 is still available via the link in this thread.

Alfred
Hi Alfred and thanks for your reply. I have tried cut out studio but didnt find it particularly good. Maybe its just a question of practice.
restorian is offline   Reply With Quote
Old 8th May 2012, 07:49 PM   #4
DJS
Regular Member
 
Join Date: Feb 2009
Location: Houston, Texas
Posts: 170
DJS is on a distinguished road
Default Re: extract tool

Quote:
Originally Posted by restorian View Post
Hi Folks, was wondering if it is still possible to obtain photoplus x3. It has an "extract" tool which my photoplus x5 doesnt seem to have and I would find it very useful
You can find it on ebay - DJS
DJS is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
extract tool

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PhotoPlus X3: Extract tool - deselecting toush-up brush size setting JezB PhotoPlus 2 4th November 2010 11:38 AM
Extract One Frame? Jim B. MoviePlus 2 18th August 2006 12:11 AM
Extract Steve Redmond PhotoPlus 1 26th June 2006 04:43 PM
Extract Image Tool Roger PagePlus 0 9th August 2002 01:23 PM


All times are GMT +1. The time now is 05:07 PM.